Gedragsadvies - advies over aanschaf, opvoeding en training

Denkt u erover om een hond in huis te nemen en hebt u vragen over wat voor hond bij u past of wat u kunt doen om u voor te bereiden op de komst van uw nieuwe huisgenoot?

Hebt u een pup in huis en wilt u advies over de socialisatie of opvoeding? Of merkt u nu al ongewenst gedrag als overmatig blaffen of poep eten waar u vanaf wilt?

Wilt u advies over hoe u uw hond bepaald gedrag kunt aan- of juist afleren?

Bij Wagging Tails bent u aan het juiste adres!

Ik heb ruime ervaring met het observeren van gedrag en het trainen van honden. Hiermee ben ik in staat om de meeste vragen rond aanschaf, opvoeding en training van honden zonder problemen te beantwoorden. Stuur mij een bericht met uw vraag of een beschrijving van uw probleem voor een offerte. De prijs van het consult hangt af van het type advies (digitaal, geschreven en/of ter plaatse) en of en hoe vaak ik langs zal moeten komen. De training die ik voorstel zal altijd gebaseerd zijn op positieve bekrachtiging: het belonen van goed gedrag.

 

Let op: ik ben (nog) geen gecertificeerd gedragstherapeut. Dat betekent dat ik goedkoper ben dan de meeste gedragstherapeuten, maar dat ik ook niet voor iedere situatie een oplossing zal hebben. Uiteraard bent u welkom uw vragen omtrent probleemgedrag op te sturen en dan zal ik er alles aan doen om tot een duurzame oplossing te komen. Bekijk hier de algemene voorwaarden.

 

Al het advies dat ik geef is gebaseerd op ervaring en wetenschap. Als een wetenschapper heb ik toegang tot de nieuwste bevindingen op het gebied van hondengedrag. Maar uiteraard is er al heel veel bekend en ook hier maken we gebruik van!

Ik geloof in de kracht van positieve bekrachtiging. Al mijn trainingsadvies zal hier ook op gebaseerd zijn. Mijn ervaring is dat trainen met positieve bekrachting sneller werkt en langer effect heeft. Dit is tevens wetenschappelijk bewezen!