Privélessen - extra ondersteuning voor (puppy)eigenaren

Het opvoeden en trainen van een puppy kan best een zware taak zijn, zelfs als je al eerder honden hebt gehad. Iedere pup is uniek! Gelukkig bieden puppycursussen uitkomst: hier leer je niet alleen de basis van het opvoeden en trainen, ook leert je pup naar je te luisteren in een groep vol honden en raakt hij gesocialiseerd met allerlei typen pups. Toch heb je soms wat extra ondersteuning nodig naast de puppycursus. Met extra persoonlijke begeleiding kun je werken aan specifieke hulpvragen. Daarnaast vinden sommige hondjes andere honden te spannend of afleidend of in duo's of groepjes te kunnen trainen, ook dan biedt een privéles uitkomt. Tijdens privélessen kom ik bij u aan huis en werken we samen aan uw hulpvraag. Elke les is compleet afgesteld op de hond en de hulpvraag van de eigenaar. Hier hebben we vooraf contact over via de mail of de telefoon. Liefst een hele puppycursus privé volgen? Ook dat is mogelijk! In 5 privélessen + 1 online theorieles leer ik je de basis van het opvoeden en trainen.

Of je nu een enkele les nodig hebt als 'boost' of graag iedere week afspreekt, in overleg is van alles mogelijk! Ook voor begeleiding bij bijvoorbeeld het aanwennen van de auto, de dierenarts of het van de riem wandelen in het bos kunt u een privéles inplannen. Mail voor een privéles naar info@wagging-tails.nl

Opvoeden en trainen gaat altijd op de positieve manier, waarbij goed gedrag beloond wordt. 

 

Privéles (+/- 45 minuten):  €30,-

De eerste privéles is ook even kennismaken en daarom slechts €20,- (excl. km vergoeding). 

Pakket 5 privélessen/ gehele puppycursus (excl. km vergoeding):  €125,-   

Bij de puppycursus zit naast de 5 privélessen een extra online theorieles. 

Reiskostenvergoeding: €0.19 per km buiten een straal van 10 km vanaf Wageningen

 

Privélessen zijn in principe op uw eigen locatie. Wilt u een privéles of privécursus delen met een familielid of vriend(in)? Dan betaalt u beide €20 per persoon per les, of €90 per persoon voor 5 lessen en deelt u de kilometervergoeding. Op dit moment is het mogelijk om met maximaal 2 personen tegelijk te lessen.

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden.