De puppylessen gaan weer van start! Opgeven onderaan deze pagina

Groeps-/duolessen - omdat samen trainen leuk is!

Samen bezig zijn met je hond is hartstikke leuk! Of het nou gaat om je nieuwe pupje de basiscommando's leren, je puberpup proberen uit te dagen of gewoon om lekker bezig te zijn met je hond, als je op de goede manier traint is het altijd een feestje! Ik train volgens de nieuwste methodes, op een lauter positieve manier. Door middel van lessen probeer ik mijn enthousiasme over te brengen op anderen. Je hond kan het wél, echt waar! ;) 

Ik geef puppylessen, jonge honden lessen en funlessen in duo's of kleine groepjes (max 4 personen) op een centrale openbare locatie in Wageningen, Doorwerth of nabijgelegen plaats. Op dit moment zijn ivm de corona maatregelen enkel duolessen en privélessen mogelijk. Kinderen zijn welkom, vanaf 12 jaar mogen zij de les zelf volgen. Onder de 12 jaar krijgen ze hierbij waar nodig ondersteuning van papa of mama of een andere volwassene.

Voor specifieke hulpvragen of privépuppycursussen, kijk even op de pagina privélessen.

 

Puppylessen

Een nieuwe pup in huis? Gefeliciteerd! Je staat nu voor een leuke uitdaging: je pup opvoeden en trainen tot stabiele volwassen hond! Puppylessen zijn daarin erg belangrijk. Niet alleen leer je hoe je je pup de basiscommando's leert, je pup leert ook opletten met andere honden in de buurt en omgaan met prikkels. Tijdens de puppylessen werken we tevens aan socialisatie en bereiden we je pup voor op dingen die hij in zijn verdere leven gaat tegenkomen: aangeraakt worden, een bezoek aan de dierenarts, in de auto, naast de fiets. Een goede socialisatie tijdens de puppytijd betekent dat je pup straks makkelijker met nieuwe situaties om kan gaan en een evenwichtig volwassene wordt!

 

Een puppycursus bestaat uit 7 lessen van 45 - 60 minuten + 1 online theorieles (Hellup een pup!). De laatste les is een 'examen' waarin je alles kan laten zien wat je geleerd hebt. Wees niet bang: ook dit is puur voor de lol! Hierbij realiseren mensen zich vaak pas echt wat hun pup allemaal geleerd heeft de laatste tijd! Iedereen ontvangt na afloop een certificaat.

Jonge honden cursus

Een jonge pup is nog erg afhankelijk van zijn baasjes en zal erg naar de opkijken. Een jonge hond begint de wereld wat meer te ontdekken. Zit de puppycursus erop en wil je nog meer leren? Of begint jouw pup puberperikelen te vertonen en bananen in zijn oren te krijgen? Dan is de jonge honden cursus iets voor jou en je hond! Hier werken we aan het vasthouden van de bekende commando's, impulsiviteit en balans. We leren de jonge honden hoe hun nieuwe groeiende lichaam werkt en bovendien dat hun baasje nog steeds heel leuk is! Deze cursus is toegankelijk voor jonge honden die al enkele basiscommando's kennen. Als je wilt deelnemen maar dit is niet het geval, kun je het beste eerst een of meer Privélessen inplannen om de basis onder de knie te krijgen.

 

De jonge honden cursus bestaat uit 6 praktijklessen van 45 - 60 minuten + 1 online theorieles (puberpupperikelen). De laatste les is een 'uitje' naar bos of hei, mits de groepsdynamiek dit toestaat.

 

Funlessen

Zin om gewoon lekker met je hond bezig te zijn, maar wel klaar met al die commando's? Tijdens de funlessen is het enige doel plezier hebben! En dat is stiekem naast heel leuk, ook heel leerzaam! We proberen verschillende hondensporten, doen een beetje speurwerk, werken aan balans, leren je hond op afstand te sturen en gaan allerlei oefeningen uitvoeren door middel van shaping. Iedere les is anders en ook de locatie kan per week verschillen. Omdat de funlessen prima aan te passen zijn aan de specifieke baas/hond combinatie, is iedereen welkom. Enige voorwaarde is dat je hond enkele basiscommando's beheerst. Als dit niet het geval is kun je het beste eerst een of meerdere Privélessen inplannen om de basis onder de knie te krijgen.

 

De funlessen worden doorlopend gegeven en het is mogelijk om losse lessen te betalen of een 10 rittenkaart te kopen. Elke funles is 45-60 minuten.

 

Puppycursus  (7 praktijklessen van 45 minuten, 1 theorieles + certificaat): €100,-

Jonge honden cursus (6 praktijklessen van 45 minuten, 1 theorieles): €85,-

Funlessen losse les (45 - 60 minuten): €14,-

Funlessen 10 ritten kaart: €120,-

 

Aanmeldformulier lessen

Uw contactgegevens zullen enkel gebruikt worden voor correspondentie over de cursus waarvoor u zich opgegeven hebt. Uw gegevens worden niet opgeslagen of doorverkocht.


Door u aan te melden voor een een cursus of les gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.