Uitlaatservice - maatwerk voor uw hond(en)!

Iedere hond is anders. Iedere thuissituatie is anders. Ieder baasje is anders. Daarom is het niet logisch om slechts 1 soort wandeling aan te bieden. Samen gaan we kijken naar wat bij uw hond(en) en situatie past en welk pakket het beste bij u past! Echt maatwerk voor uw hond(en) dus!

 

Puppy/senior/korte wandeling

Sommige honden kunnen of willen (nog) niet zo ver wandelen. Of misschien hebt u zelf wel tijd om de 'grote'  wandeling te maken, maar gunt u uw hond(en) nog een blokje om later op de dag. Hiervoor hebben we de special puppy/senior/korte wandelingen! Tijdens de puppy wandelingen probeer ik de pup in nieuwe situaties te brengen en werken we aan de socialisatie. Pups worden vaak moeier van nieuwe uitdagingen dan van verre wandelingen. Bovendien is het beter voor hun gestel om nog niet zo ver te gaan. Met de senior honden doen we een lekker rondje waar uw hond(en) blij van wordt/worden. Misschien is dat wel gewoon naar het park lopen en weer terug. Daarom reken ik voor deze categorie een speciaal laag tarief! Gemiddeld zijn we ongeveer 15 - 30 minuten weg op een wandeling.

 

Gemiddelde wandeling

Dit is de standaardwandeling die u zelf ook zou maken met uw hond. Meestal het vertrouwde rondje, soms (als de hond dat leuk vindt) naar het bos of de hei. We zijn ongeveer 30 - 45 minuten weg. Wilt u dat ik regelmatig ergens heen ga met uw hond(en) maar is een lange wandeling wat te lang? Geen probleem! In dat geval breng ik €0.19 per kilometer in rekening om bij het uitlaatgebied te komen.

 

Lange wandeling

Heeft uw hond veel energie en doet hij/zij niks liever dan lekker rondrennen, spelen en/of wandelen? Gun hem/haar een lange wandeling! Afhankelijk van wat uw hond(en) leuk vind(en) gaan we lekker naar het bos, de hei, het park of extra lang ronddwalen in uw eigen omgeving! Tijdens een lange wandeling zijn we gemiddeld 45 - 60 minuten weg en proberen we zo vaak mogelijk ' ergens' heen te gaan (tenzij u dat juist liever niet hebt natuurlijk). Niks is zo uitdagend als een gebied wat nog niet helemaal bekend is! Het tarief van de categorie ligt wat hoger door de langere tijdsduur en vanwege de verhoogde vervoerskosten.

 

Wandelingen kunnen iedere dag van de week en op verschillende tijdstippen plaatsvinden. Neem contact op om te zien of er nog plek is op de dag en tijdstip van uw keuze. Als u een losse wandeling wilt boeken houd er dan rekening mee dat u ruim van te voren boekt om er zeker van te zijn dat ik dan (nog) tijd heb voor uw hond(en).

 

Na afloop van elke wandeling krijgt u een kort verslag met wat foto's van de wandeling! Zo kunt u uw hond(en) met een gerust gevoel bij me achterlaten en blijft u op de hoogte van zijn/haar/hun dag!

 

Bij mij is/zijn uw hond(en) is vertrouwde handen. Voor ik begin met het uitlaten van uw hond zal ik altijd eerst een keertje komen kennismaken met u en uw hond(en). Tijdens deze eerste afspraak bespreken we ook wat uw hond(en) wel en niet leuk vinden, zodat we zeker weten dat ze een leuke tijd hebben tijdens het uitlaten!

De prijs per wandeling hangt af van uw hond(en) en wat voor wandeling bij hem/haar/hen past, de hoeveelheid honden per wandeling en uw adres. Zie de prijslijst hieronder voor de standaardtarieven. Neem contact op voor een persoonlijke offerte!

 

Enkele korte/puppy/senioren wandeling: €8,-

Enkele gemiddelde wandeling: €10,-

Enkele lange wandeling: €12,50

Deze prijzen zijn voor wandelingen met 1 hond. Extra honden mogen mee voor de helft van de prijs. Drie honden eenmalig een gemiddelde wandeling laten maken kost dus €10,- + €5,- + €5,- = €20,-.

 

10 wandelingen kaart kort/puppy/senior: €60,-

10 wandelingen kaart gemiddeld: €80,-

10 wandelingen kaart lang: €100,-

De 10 wandelingen kaarten zijn tot 4 maanden na aankoop geldig. Per hond wordt er 1 wandeling afgeschreven. Een tweede kaart kan met 25% karting aangeschaft worden. Twee 10 wandelingen kaarten gemiddeld kosten dus €80,- + €60,- = €140,-. .

 

Abonnement kort/puppy/senior: €5,- per wandeling

Abonnement gemiddeld: €6,- per wandeling

Abonnement lang: €8,- per wandeling

Abonnementen zijn voor wandelingen die op vaste dagen/tijdstippen gepland worden. Bijvoorbeeld ' iedere dinsdag om 1 uur'  of ' iedere maandag en vrijdag om 4 uur' . Prijzen zijn voor wandelingen met 1 hond. Extra honden mogen mee voor de helft van de prijs. Wekelijks twee honden een korte wandeling laten maken kost dus €5,- + €2,50 = €7,50 per wandeling.

 

Ik woon zelf in Wageningen. Honden uit de omgeving van Wageningen zijn echter zeker ook welkom! Voor adressen waarvoor ik meer dan 10 kilometer moet rijden reken ik €0.19 per kilometer vanaf die 10 km.

 

Bekijk hier de algemene voorwaarden.